Ukompliceret & Problemfri

Vores produkter er udviklet med den simple tanke om, at hudpleje skal være simpelt og skabe velvære der giver dig lyst til at pleje din hud. Vi tror nemlig på, at man kommer længst ved kontinuerligt at pleje, styrke og beskytte sin hud, med kvalitetsprodukter fri for irriterende og skadeligt indhold. Vi støtter op omkring mere transparens i kosmetikbranchen, der gør det lettere for dig som forbruger, derfor oplyser vi altid om produkternes indhold. Derudover er vi stolte af vores fravalg, som bl.a. tæller: Stoffer der mistænkes for at være hormonforstyrrende, mineralske olier, syntetiske farvestoffer og allergene parfumestoffer.

Efter i årevis at have prøvet et hav af produkter i jagten på en mirakelkur, til at afhjælpe urenheder, sensitiv og kløende hud, havde Karina Wolter en vision om at skabe en hudplejeserie der levede op til hendes egne forventninger og kompromisløse holdning til produkter og ingredienser.

KIITO blev startet i 2020 af Karina Wolter, der i samarbejde med førende hudplejeeksperter fik skabt det første første produkt i den nye danske hudplejeserie, der både er veldokumenteret og sikrer dig som forbruger.

BEDRE VALG

Vi tager vores ansvar alvorligt, hvorfor vi bestræber os på at træffe nogle bedre valg når det er muligt, uden at gå på kompromis med oplevelse eller kvalitet. Bl.a. er nogle af vores fravalg i vores produkter baseret på deres miljøpåvirkning.

Ift. vores emballage har vi valgt ikke at bruge yderemballage, da dette ikke tjener et egentlig formål. Ligeledes vælger vi at bruge emballage der i vores optik skaber den bedste brugeroplevelse, så du ikke skal være bange for at dit produkt går i stykker. Derfor benytter vi tuber der er lavet af 50% genbrugsplast fra Europa og kan genbruges, til forskel fra f.eks. Sugarcane tuber. Ligeledes pakker vi med biofyld, lavet af majsgranulat, når vi sender din pakke.