Problemfri hudpleje

Når vi udvikler KIITO produkter, gør vi det med en kompromisløs tilgang til indholdet, hvilket betyder at vores produkter og dets indhold ikke er skadeligt for hverken dig eller naturen. Ligeledes bruger vi dermatologiske tests, inden vi sender vores produkter på markedet.

Vi stiller ligeledes krav til vores emballage, hvilket bl.a. betyder at vores tuber er lavet af genbrugsplast. Dertil er det afgørende at emballagen skal kunne genbruges, og ikke skal være fri for skadelig kemi.

Stoffer der mistænkes for at være hormonforstyrrende

Vi udvikler vores produkter så du kan bruge dem uden at bekymre dig. Derfor er vores produkter 100% fri for kemi der mistænkes for at være hormonforstyrrende eller skadelige for din krop.

Deklarationspligtige parfumestoffer

Vores forførende signaturduft er udviklet helt uden de 26 kendte allergene parfumestoffer, som EU anbefaler at man undgår.

Mineralske olier

Vi lægger en stor ære i, at finde de ingredienser der er med til at genopbygge og nære huden. Så i stedet for at bruge petroleumsderivativer der dækker huden, men intet gør for at nære den, benytter vi plantebaserede ingredienser, der gør netop det.

Sulfater (SLS/SLES)

Rensemidler der er med til at gøre tingene skummende. Dog kan disse både virke udtørrende og irriterende, hvis du lider af følsom hud og øjne, hvorfor du ikke finder dem i nogle af vores produkter.

Kunstige farver

Kunstig farve får dine produkter til at se flotte ud. Det kan en gang imellem være årsag til irritation for nogle hudtyper. Da kunstig farve udelukkende tilsættes, for at ændre på æstetikken af dine produkter, bruger vi ikke dette i vores produkter.