Ingredienser

Når du kigger på ingredienslisten bag på dine produkter, kan det være svært at gennemskue hvad de egentlig indeholder. Det ønsker vi at lave om på! Derfor kan du her på siden se hvilke ingredienser du kan finde i vores produkter, og hvad de rent faktisk gør.


a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v x y z æ ø å

aa

Aqua
Den mest brugte ingrediens i hudpleje. Vand bruges oftest som et opløsningsmiddel, til at opløse de ingredienser der ikke kan opløses i olie.


bb

Butyrospermum Parkii Butter
Du kender den som Shea Butter. En rig og fugtgivende smør, der stammer fra det afrikanske sheatræ. Shea Butter er rig på vitaminer og essentielle fedtsyrer, der hjælper med at forbedre hudens elasticitet og genoplive tør hud.


cc

dd

ee

ff

gg

hh

Helianthus Annuus Seed Oil
Du kender den som solsikke olie (Sunflower Oil). En let olie, der indeholder store mængder vitamin a, d og e samt essentielle fedtsyrer, der både lindrer og genopbygger tør hud.


Hydrogenated Vegetable Oil
En hærdet blanding af vegetabilske fedtstoffer, der primært fungerer som et blødgørende middel og som teksturforstærker i kosmetik.


Hydrogenated Starch Hydrolysate
En planteafledt ingrediens der både bevarer hudens fugt og danner en beskyttende barriere på huden.


ii

Isoamyl Laurate
Et naturligt alternativ til silikone, der efterlader din hud let og silkeblød. Derudover er Isoamyl Laurate fantastisk når det kommer til at opløse UV-filtre fra solcremer.


jj

kk

ll

mm

Maltooligosyl Glucoside

Denne ingrediens har flere funktioner inden for kosmetik, herunder emulgator, hydrator, teksturforstærker og filmdannende middel. 


nn

oo

Oryza Sativa Cera
En naturlig voks, fremstillet af risklid. Den har en blødgørende effekt, især på tør hud. Derudover bruges det også til at forbedre produktets struktur, hvilket giver det stabilitet.


pp

Parfum
Vores forførende signaturduft er udviklet helt uden de 26 kendte allergene parfumestoffer, som EU anbefaler at man undgår. Søde noter af mandel åbner duften, og bliver straks efter suppleret med milde og varme hjertenoter af kirsebær og jasmin, for derefter at blive afrundet med bundnoter af vanilje og sandeltræ, der tilfører duften både dybde og varme.


Persea Gratissima Oil
Du kender den som avokado olie (Avocado Oil). En rig og nærende olie, med et stort indhold ad essentielle fedtsyrer og vitamin a og e. Avokado olien er en medium absorberende olie, der hjælper med at beskytte huden og giver en dejlig "pude" på din hud, når produktet påføres.


Polyglyceryl-4 Oleate
En vegetabilsk ingrediens, der fungerer som emulgator bestående af Glycerin og Palmeolie fedtsyrer.


Polyglyceryl-4 Caprate
En vegatabilsk baseret emulgator, der almindeligt er anvendt til at forfine kroppen og til at give produktet en lækker tekstur.


Polyglyceryl-6 Caprylate
En vegatabilsk baseret emulgator, der almindeligt er anvendt til at forfine kroppen og til at give produktet en lækker tekstur.


Polyglyceryl-6 Oleate
En ikke-ionisk emulgator, der oftest anvendes som co-emulgator, blødgøringsmiddel og viskositetsregulator.


Polyhydroxystearic Acid
En vegatabilsk baseret emulgator, der almindeligt er anvendt til at forfine kroppen og til at give produktet en lækker tekstur.


Propanediol
Et naturligt alternativ til propylene glycol, der afledes af majssukker. Den hjælper huden med at absorbere ingredienser, og forbedrer deres effektivitet. Derudover tilfører den fugt til din hud.


Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Du kender den som sød mandelolie (Sweet Almond Oil). En blid og nærende olie, der er velegnet til alle hudtyper (især tørre og følsomme). Olien er rig på essentielle fedtsyrer, vitaminer og aminosyrer, der hjælper den med at blødgøre og nære huden.


qq

rr

ss

Sodium Stearoyl Lactylate
En naturlig emulgator som anvendes i olie i vand emulsioner. Denne ingrediens er en god viskositetsforstærker, stabilisator og fugtgiver.


tt

Tocopherol
Du kender den som vitamin e. En antioxidant der både forhindrer skader på huden fra frie radikaler, og hjælper med at bevare dit produkt.


uu

vv

xx

yy

zz

ææ

Zingiber Officinale Root Extract
Måske du kender den som ingefærrod ekstrakt (Ginger Root Extract). Den har både antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber. Derudover er den fugtgivende og er kendt for at øge blodcirkulationen og have en tonende effekt.


øø

åå