FAQ

Find svar på alle dine spørgsmål, uanset om det handler om din ordre, hvordan man bruger vores produkter eller hvordan vores produkter bliver til.

Din ordre

Kan jeg spore min ordre?

Sagtens! Find din trackingnummer frem (det ser nogenlunde sådan her ud: U123456789), tryk på linket nedenfor og indtast dine oplysninger.


Spor din ordre


Hvor lang tid tager det for min ordre at nå frem?

Vi elsker effektivitet, og forsøger at afsende alle ordrer der er lagt på hverdage inden kl. 12, den samme dag. Når du modtager besked om at vi har afsendt din ordre, går der typisk 1-3 hverdage før du har den. Du kan se mere om levering her.


Kan jeg ændre eller annullere min ordre når jeg først har placeret den?

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din ordre, skal vi bede dig om at sende en e-mail til info@kiitoskin.com med dine ordreoplysninger hurtigst muligt, så vil vi forsøge at hjælpe dig så godt vi kan. Dog kan vi risikere at din ordre allerede er afsendt (vores lager elsker effektivitet, de kan ikke gøre for det!). Desværre er det ude af vores hænder så snart pakken er afsendt. Skulle dette være tilfældet kan du tjekke vores information om returnering her.


Hvad hvis min ordre er blevet beskadiget under forsendelse?

Hvis du oplever at din ordre er blevet beskadiget når du modtager den, så fortvivl ikke. Tag blot et billede af det beskadigede produkt, straks efter du har modtaget det og send det i en e-mail til info@kiitoskin.com, så finder vi sammen ud af at få det beskadigede produkt tilbage til os og et nyt på vej til dig.


Hvad med returnering og refundering osv.?

Alt det tilbyder vi selvfølgelig også, du kan læse alle informationerne her.

Køb og forsendelse

Hvor kan jeg købe KIITO produkter?

På nuværende tidspunkt forhandles KIITO produkter eksklusivt på kiitoskin.com.


Kan jeg købe selvom jeg ikke bor I Danmark?

Vi ville elske at sende KIITO produkter ud i hele verden, og arbejder derfor på at gøre det til en realitet! Indtil det er muligt kan du følge med på Instagram (@kiitoskin).


Kan jeg bestille via telefon?

Desværre! Vi har valgt at skippe salg både via telefon og fax, for at være en 100% online forretning.


Hvad hvis et produkt er udsolgt?

Du vil blive gjort opmærksom på at produktet ikke er tilgængeligt når du prøver at tilføje det til din kurv. Skal du være sikker på at få fat i det udsolgte produkt når det igen er på lager, har du mulighed for at få besked direkte i din indbakke når det er tilgængeligt.

Skulle uheldet være ude og vi løber tør efter du har placeret en ordre, vil vi beklage dybt og derefter tilbyde dig valget imellem at vente på at produktet igen har ramt vores lager, eller en annullering af din ordre.


Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge på kiitoskin.com?Er det sikkert at bruge mit betalingskort på kiitoskin.com?

Absolut! Vi sørger for at bruge en sikker betalingsgateway samt at kryptere dine data, så andre ikke kan få fingre I dem. Husk altid at kigge efter hængelås-ikonet I din browser når du handler online. Du kan altid klikke på ikonet for at se hvilket certifikat den enkelte webshop bruger.


Hvorfor skal jeg godkende mit køb med Nem-ID?

Det skal du for at passe på dig selv og dine oplysninger når du handler online. Det er en regel der trådt i kraft fra d. 1. januar 2021. Det betyder at du skal bruge din Nem-ID nøgleapp til at verificere/godkende dit køb, når du betaler med dit betalingskort.

Du kan læse mere om reglen her og her.


Hvad vil min ordre ankomme i?

Alle KIITO ordre afsendes i FSC certificerede papkasser. For at dit KIITO produkt ikke bliver skadet på vejen til dig, fylder vi kasserne med kassefyld lavet af majsgranulat. Disse kan med fordel opløses i håndvaskes så de slipper for at optage plads I skraldespanden.

Returnering og refundering

Var det ikke det du ville have alligevel?

Vi tilbyder pengene tilbage I 30 dage, fra du har modtaget din ordre. Se alle detaljer om returnering her.

Gaver og indpakning

Kan jeg købe KIITO produkter som en gave og få den sendt direkte til modtageren?

Absolut. Faktisk er det en virkelig god idé hvis du spørger os. Bare sørg for at indtaste adressen på gave-modtageren under forsendelsesadressen. Så sender vi gaven afsted for dig. Hvis du skriver en hilsen til modtageren i kommentarfeltet, sørger vi for at lægge et kort i ordren fra dig. 


Har I gaveæsker eller poser?

Desværre ikke. Men hvis du sender ordren direkte til modtageren, kan vi skrive et kort for dig. Bare skriv din hilsen i kommentarfeltet. 

Produkter og ingredienser

Er KIITO produkter testet på dyr?

Nej. Faktisk har det ikke været lovligt at sælge eller importere dyretestet kosmetik I EU siden 2013. Til gengæld er vores produkter dermatologisk testet.


Indeholder KIITO produkter skadelig kemi?

Nej, det er ikke vores stil! Så derfor finder du bl.a. ikke stoffer der mistænkes for at være hormonforstyrrende, mineralske olier, syntetiske farvestoffer og allergene parfumestoffer i vores produkter. Du kan læse om alt det vi udelader i vores produkter og hvorfor lige her.


Jeg har svært ved at læse indholdet I produkterne, hvordan skal jeg tyde det?

Generelt kan indholdslister (også kaldet INCI-lister) være svære at tyde. Derfor har vi lavet en beskrivelse af, hvad de enkelte ingredienser i vores produkter egentlig gør, du finder den her.


Hvor bliver KIITO produkter lavet?

Vi både udvikler og producerer vores produkter i Danmark. 


Hvor kan jeg se hvornår mine KIITO produkter udløber?

Helt generelt er holdbarheden for en uåbnet Cleansing Balm 12 mdr. fra du åbner tuben. Du kan altid se holdbarheden i et produkt ved at kigge efter krukke ikonet med et tal indvendigt. 


Hvor lang tids brug er der til I mit KIITO produkt?

Det afhænger selvfølgelig af, hvor god du er til at pleje din hud. Ud fra vores egen erfaring, baseret på rens både morgen og aften, er der produkt til ca. 3 mdr. i en tube med Cleansing Balm.


Er jeres emballage miljøvenlig?

Vi gør vores absolut bedste for at udvælge miljøvenligt materiale til alt vores emballage, uden at gå på kompromis med udtrykket på vores produkter. Til vores Cleansing Balm har vi valgt at bruge tuber lavet af genbrugsplast. Derudover har vi ingen yderemballage. 

Alle KIITO ordre afsendes i FSC certificerede papkasser. For at dit KIITO produkt ikke bliver skadet på vejen til dig, fylder vi kasserne med kassefyld lavet af majsgranulat. Disse kan med fordel opløses i håndvaskes så de slipper for at optage plads I skraldespanden.

 

Hvorfor er jeres produkter ikke allergimærket?

Vi har som udgangspunkt valgt at bruge parfume i vores produkter, da vi synes at duften bidrager til følelsen af velvære, når man plejer sin hud. Derfor er det ikke muligt at opnå fx den blå krans, som er en certificering fra Astma-Allergi Denmark. Dog er vores forførende signaturduft udviklet helt uden de 26 kendte allergene parfumestoffer, som EU anbefaler at man undgår.


Skal jeg bruge Cleansing Balm morgen, aften eller begge gange?

Vi anbefaler helt sikkert at du bruger den om aftenen, så du slipper for at begå skin sin nr. 1, nemlig at gå i seng med makeup. Det gælder også selvom du ikke bruger makeup, fordi det også renser SPF og andet snavs fra dit ansigt. Nogle vil også vælge at starte dagen med at rense talg der opsamles igennem natten og for at gøre huden mere fyldig inden man gør sig klar til dagen.


Skal jeg double cleanse?

Det er helt op til dig, din hud, dit humør og behov. Cleansing Balm kan sagtens bruges en enkelt gang, men hvis du har haft meget makeup på, har meget tør hud eller bare trænger til lidt ekstra forkælelse, kan din hud have godt af en dobbelt afrensning. Når du påfører Cleansing Balm anden gang, kan du med fordel massere den lidt ekstra ind. Når du har vasket efter med en lunken vaskeklud, vil du opleve at din hud bliver super blød, ren og velplejet, og er et perfekt udgangspunkt for din resterende aftenrutine, hvis vi selv skal sige det.


Er det farligt hvis jeg får cleansing balm I øjnene?

Nej! Vores Cleansing Balm er udviklet med henblik på at kunne rense makeup og snavs I hele ansigtet, herunder også øjen- og læbemakeup. Sørg selvfølgelig for at skylle efter med vand hvis du får produktet I øjnene.

Sociale medier og presse

Jeg er ret stor fan, hvordan kan jeg lade KIITO vide det?

Helt vildt fedt! Kom og vær med på Instagram eller Facebook. Du finder os under @kiitoskin. Du kan endda bruge tagget #kiitoskin og lad os se dine billeder). Husk du også kan tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.


Jeg er influencer og drømmer om et samarbejde, hvor skal jeg henvende mig?

Vi er altid interesseret i at samarbejde med spændende og kreative mennesker. Du kan se hvad vi skal bruge fra dig og hvor du kan henvende dig, lige her.


Hvor skal jeg henvende mig hvis jeg er fra pressen?

Send gerne en henvendelse til info@kiitoskin.com så vi kan snakke.

Ingen held

Har vi ikke besvaret dine spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os, enten via vores kontaktside eller ved at sende en e-mail på info@kiitoskin.com.